Kapcsolat

Mire számíthatsz, ha felveszed velem a kapcsolatot?

1️. Egyeztetünk egy időpontot, hogy mikor lenne megfelelő neked a 30 perces ingyenes konzultáció.

2. A konzultáción megbeszéljük, pontosan miben tudok neked segíteni.

3. Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, személyre szabott árajánlatot adok az előzőleg megbeszéltek alapján.

4. Az árajánlat elfogadását követően elkezdem a tervezést és a kivitelezést.

5.
Együtt örülünk, hogy elkészültem és végre nem nyűgnek éled meg az ügyfélszerzést!

hello@majertamas.hu
+36 30 640 27 52

Bármi kérdés merül fel benned ne habozz, vedd fel velem a kapcsolatot és bátran olvasd el a gyakori kérdéseket is.

vélemények

Mit mondtak rólam ügyfeleim?

Majer Tamás - Céges weboldal készítés
5.0
Based on 5 reviews
powered by Facebook
Orshee Ertl
Orshee Ertl
10:39 26 Jun 23
Tamás visszaadta a hitemet a marketingben: az általa beállított hirdetések és landing / feliratkozó oldal kapcsán éltem... meg először, h a hirdetés nem csak viszi a pénzt, hanem eredményt is hoz.

Tamás így másfél nap alatt 100 feliratkozók gyűjtött a webináriumomra. Nagyra becsültem, h mindezt nem kizárólag a hirdetésre elköltött összeg növelésével, hanem szakszerű beállítások és ezek felügyelése révén érte el. Nagyon köszönöm a segítségedet!

www.webinar.YourElegantMessage.com
read more
Attila Kaló
Attila Kaló
18:06 22 Jun 23
Nagyon profi módon készítette el a weboldalam és kreatív. Nem letudni akarja a munkát, hanem a legjobban megoldani.... Ajánlom jó szívvel.read more
Janka Czttr
Janka Czttr
16:27 18 Jan 23
Tomi rengeteget segített, az egész webshopom feltúrbózta. A mai napig zaklatom kéréseimmel, állandóan ötletelünk!... Mindenre tud megoldást! 😁
Már teljesen egyedül kezelem a webshopom, videós instrukciókkal is segíti munkámat! Bátran ajánlom Nektek! 😉 Nagyon köszönöm a csodaszép weboldalt! https://dekorod.hu 😍👏🏻👏🏻👏🏻
read more
Norbert Nagy
Norbert Nagy
13:54 10 Jun 22
Nehéz eligazodni a webshop világában, milyen legyen a dizájn, milyen hirdetési formákat válassz, milyen kreatív... tartalmakat készíts stb... Tomival felvettem a kapcsolatot röviden elmondtam neki, hogy nagyjából miket szeretnék újítani, illetve megkértem, hogy nézze át az eddig elkészült dolgokat. Segített fel gyorsítani a weboldalamat, szuper megoldásokat ajánlott a számlázással kapcsolatban és segített össze rakni egy profi hirdetést is, egy biztos érti a dolgát! én csak ajánlani tudom!read more
Nora Kiss
Nora Kiss
14:06 15 May 22
Nagyon szépen köszönöm Tomi a munkád és, hogy egy csodálatos honlapot készítettél Garden & Wedding számára 🙂... Rugalmasan és gyorsan az igényemnek tökéletesen eleget téve. Mindenkinek csak ajánlani tudlak, mert a lehető legjobb kezekbe kerül bárki aki hozzád fordul webfejlesztés témában.
Nagyjából három hét alatt készült el a www.gardenandwedding.hu a nulláról és azóta is ha szükségem van bármilyen segítségre megkapom. Köszönöm, köszönöm, köszönöm 🙂
read more
See All Reviews
js_loader
gyik

Gyakori kérdések

Leendő ügyfeleim leggyakrabban ezeket a kérdéseket teszik fel nekem.

Általában 1-2 hét alatt végzek a munkával, ez függ az igényelt szolgáltatások mértékétől.

Biztosíthatlak, hogy munkámat a megbeszélt időpontra mindig befejezem.

Természetesen!

Minden elkészített weboldal mellé ingyenes oktatást adok, ahol bemutatom a weboldal működését, megtanítalak képet cserélni/feltölteni, szöveges tartalmat módosítani, blogcikket írni stb.

Ne félj, én sem szeretem a bonyolult dolgokat, mindig is az egyszerűségre és a felhasználóbarát működésre törekedtem, így garantálom, hogy mindenféle programozói tudás nélkül Te is fogod tudni kezelni a weboldalad.

Ha kérdésed van bármikor hívhatsz, írhatsz!

Természetesen!
Ezt a terhet is leveszem a válladról, mindent intézek helyetted.

Kedvezményes áron tudok tárhely szolgáltatást biztosítani Magyarország egyik piacvezető hosting cégénél.

 

Az árajánlat elfogadását követően a weboldal árának 50%-át előlegként kell kifizetned átutalással, erről előlegszámlát fogok küldeni elektronikusan.

A weboldal fennmaradó részét az átadást követően kell kiegyenlítened.

Amennyiben nem sikerül megfelelnem az igényeidnek, nem tetszik a design, vagy bármi ellenvetésed van, először is megpróbálok rajta javítani, átbeszéljük újra.
Ha ezek után sem nyerte el a tetszésed a weboldal, akkor természetesen az előleg összegét visszautalom és barátságban elválunk.

FONTOS!
Az előleg abban az esetben kerül visszautalásra, ha az első körös design módosítás sem nyeri el a tetszésed.

Majdnem kész weboldal esetében az előleg visszakérésére nincs lehetőség.

A reszponzivitás azt jelenti, hogy a weboldalad tökéletesen fog megjelenni minden eszközön, azaz minden képernyőmérethez igazodik, így maximális felhasználói élményt nyújt a felhasználónak.
Mára már ez nem egy opció, hanem elvárás.